Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vékonyra szeletelt borjú,...

Vékonyra szeletelt borjú, marhahúst hogyan lehet elkészíteni?

Figyelt kérdés
Már többször nézegettem a húsos pultban az egészen vékonyra szeletelt borjú és marhaszeleteket. Recept ötletet szeretnék kérni, hogy készítsem el.

2017. ápr. 22. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megtöltöd valamivel és tekercsként megpárolod. Hústekercs néven sok receptet találhatsz.
2017. ápr. 22. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbbször Klasszikus Bécsi szelet szeletet szoktam belőle készíteni.
2017. ápr. 23. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A borjúból én is bécsi szeletet készítenék, a marhából hagymásrostélyost.
2017. ápr. 24. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket. Egyszer mar csináltam borjú rántotthúst, de ugy emlékszem az első kettő jol sikerült, viszont a többin már nem maradt szép a panir, több helyen megsérült, szóval esztétikailag nem lett szép. A csirkemellel nincs problémám.

Egyébként tényleg annyira vékony hússzeletek, hogy valószínűleg tekercsnek lesz alkalmas, keresek valami jo töltelék receptet.

2017. ápr. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!