Vékonyra szeletelt borjú, marhahúst hogyan lehet elkészíteni?
Figyelt kérdés
Már többször nézegettem a húsos pultban az egészen vékonyra szeletelt borjú és marhaszeleteket. Recept ötletet szeretnék kérni, hogy készítsem el.2017. ápr. 22. 19:42
1/4 anonim válasza:
Megtöltöd valamivel és tekercsként megpárolod. Hústekercs néven sok receptet találhatsz.
2/4 anonim válasza:
Én a legtöbbször Klasszikus Bécsi szelet szeletet szoktam belőle készíteni.
3/4 anonim válasza:
A borjúból én is bécsi szeletet készítenék, a marhából hagymásrostélyost.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Egyszer mar csináltam borjú rántotthúst, de ugy emlékszem az első kettő jol sikerült, viszont a többin már nem maradt szép a panir, több helyen megsérült, szóval esztétikailag nem lett szép. A csirkemellel nincs problémám.
Egyébként tényleg annyira vékony hússzeletek, hogy valószínűleg tekercsnek lesz alkalmas, keresek valami jo töltelék receptet.
2017. ápr. 25. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!