Hamburger húspogácsánál (marha) normális ha kiengedés után furcsa (picit kellemetlen) szaga van?
Figyelt kérdés
30-40 percet sütöttem kb, közben ez a szag eltűnt. A huspogácsák nem voltak nyákosak. Egyszer egy marha darálthúsnál éreztem ugyan ezt a szagot, attól nem lett bajom/unk.2017. jún. 23. 22:09
1/14 anonim válasza:
A marhahùsnak van egy jellegzetes illata. Amùgy 30 percig sütsz egy hùspogácsát? Minek? Ha rendes marhahùsbòl van és nem extrém vastag, max 10 perc kell neki vagy annyi sem.
2/14 A kérdező kommentje:
Minimum fokozaton , fedő alatt sütöttem, kb 3cm vastag. Addig míg egy barnás kérget kapott, ugye kifehéredett félig és azt sütöttem forgatva barnáig.
2017. jún. 23. 23:05
3/14 anonim válasza:
Atya isten, 40 percig? Annyi idő alatt egy egész marha átsül :)
4/14 A kérdező kommentje:
Minimál hőn sütöttem. :)
2017. jún. 24. 01:07
5/14 anonim válasza:
Akkor az minden lett, csak hamburger nem.
A hamburgert pont, hogy baromi magas hőfokon kell sütni, néhány percig.
6/14 anonim válasza:
Fedő alatt??? Kifehéredett???
Ez akkor valami párolt darált hús volt.
Jó borzasztónak hangzik.
7/14 anonim válasza:
Hamburger sütés alapszabályai:
-100% Marhahús, csak só és bors, semmi tojás,worchester szósz,kenyérmorzsa stb.
-Lehetőleg grillen sütni, de ha nem is, akkor nagyon magas hőfokon kell egy kérget készíteni a húson így a hús nem engedi ki a szaftot.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, de mi így sütjük/szeretjük pont ,hogy a szaftját kieengedje, kérge igy is lesz csak nem lesz "tocsogós" , mindenesetre nekem ez jobban ízlik mint egy mcdonalds sajtburger, semmit sem adok hozzá csak hagymát pirítok a zsírján. :)
2017. jún. 24. 11:58
9/14 anonim válasza:
Hogy lesz kèrge ha csak pàrolod 40 percig? Lehet hogy azt szeretetitek, nincs ezzel baj, csak legalàbb ne nevezd hamburgernek, mert nem az. Pàrolt marhahùsos ételt ettetek, nem hamburgert.
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy lesz kérge, hogy a végén fedő nélkül lesütöm. Teljesen mindegy szerintem minek nevezzük, nálunk ez a hamburger. De pár éttermet is felvilágosíthatnál erről (nem rosszból mondom.) :)
2017. jún. 24. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!