Marha májat hogyan készítitek el? Azonkívül, hogy paprikáslisztben kisütni.
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 13:28
1/3 anonim válasza:
1 nagy fej v.hagymat piritok, de csak felig,es csikokra vagom, nem picire,
aztan pici piros paprika, f.bors, majoranna, vegetta vagy maggi kocka,-val fuszerezem,
ezutan a kockara vagott m.majat radobom, es gyorsan megpirotom, eloszor nagy langon, aztan meg hagyom l kicsit
takarekon, de csak egy keveset, hogy az izek osszeerjenek.
Talan "reszelt maj"-nak hivjak ezt a menut, amit lehet fott burgonyaval es salataval fogyasztani.
2/3 anonim válasza:
resztelt máj a neve, de nagyon óvatosan kell vele bánni, mert könnyen cipőtalppá válhat:)
csak néhány percig kell a szatfban párolni, és utána azonnal fogyasztani.
sózni csak a tányéron.
3/3 anonim válasza:
Resztelt májat csinálok, majd eg yhagymával, egy főtt krumplival, majorannával, mustárral összedarálom, kikeverem, hűtőbe teszem, 4-5 napig kenőmájas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!