Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyros büfések, szakértők! A...

Gyros büfések, szakértők! A pitába milyen sorrendben rakját az adagokat és kb mennyit? Csípős szószt hová teszitek ill. hogy készítitek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok gyroszos, de sok helyen ettem már. Ilyen csipesszel szedik a cuccost. Hússal kezdenek, majd csíkokra vágott sali, vöröskáposzta, pár szelet paradicsom és uborka, kérésre hagyma, majd megint hús jól betömködve. Erre jönnek rá a szószok. Szedj úgy, mintha magadnak készítenéd és hamar rájössz az arányokra.
2011. szept. 21. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 rolly95 válasza:
Butaságokat beszélsz... A hús szósz nm csak a tetejére való és a hús pedig nm csak z aljába és a tetejébe hanem : fogod a pitat szét nyitod. A húst beleteszed az aljába és azzal a mozdulattal felhuzod az oldalára. A különböző salatak közül teszel kettőt egymás mellé aztán szoszok ezután jöhet a többi saláta mellé. A tetejére hus es ismet ontetek. Végül a pitat tetejét a gyroshuson megmartod, megpiritod és a tetejére teszed. Így néz ki egy normális gyros a zseb formájú pitaban. Így minden falasnal mindenből harap vendég eloszlanak az ízek.
2016. dec. 20. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!