Milyen pörkölt az, amiben krumpli és tarhonya is van? Milyen sorrendben kell főzni, hogy a krumpli is felismerhető legyen, és a tarhonya se legyen kemény?
Megcsinálod a pörköltet hosszabb lével. A krumplit meg a tarhonyát beleteheted egyszerre. (Pásztortarhonyánál is úgy van) Esetleg a tarhonyát előtte pici olajon megpiríthatod, és úgy teszed bele.
Kb 20 perc alatt kész a tarhonya, és a krumpli is, de azért a biztonság kedvéért ellenőrizd.
Köszönöm a válaszokat, a lányomnak a munkahelyre egy ételkihordó cég pusztapörköltként vitte, és azt kérte, hogy én is csináljak. de a pusztapörköltbe nem írnak tarhonyát.
akkor ez a pusztapörkölt és a pásztortarhonya házasságából születhetett:))
a sorrendre voltam igazából kiváncsi, nem szeretnék egy
masszát főzni.
köszi mégegyszer.
"ételkihordó cég pusztapörköltként vitte"
Pusztapörköltnek a paprikáskrumplit szokták hívni sznobéknál.
jaj, azért volt benne pár szem husi is :)))de valószínüleg nem véletlenül kérte a lányom, hogy
én csináljam meg.
hétvégén meglesz, a kovászos uborka is érik már.
köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!