Krumpli leves után másodiknak?
Savanyú, tejfölös krumplileves után jó valami pörkölt nokedlivel, olcsóbb kivitelben a resztelt máj főtt rizzsel.
Zöldséges krumplileves után is jó a pörkölt nokedlivel
de megteszi valami sült is főzelékkel,
vagy rizses-hús (akár májból is, az olcsóbb)
esetleg rakott káposzta,
vagy húsos káposzta
Én valami édeset csinálnék.
Vargabéles vagy fánk.
mákosguba, fahéjas nudli, túrógombóc, szilvásgombóc, derelye, grízes, mákos, diós, káposztástészta
palacsinta, rizskoch
rizibizi rántott hússal, hallal
szilvásbukta
sajtos-tejfölös lángos, fánk, gofri, császármorzsa, gyümölcskenyér lekvárral, husos hasé, pizzáscsiga, sajtos pogácsa, kakaóscsiga, bukta, piskóta pudinggal, somlói, tiramisu, piték
rizseshús
Én fánkot, csőrögét, tyúklábat vagy lángost szoktam krumplileves után készíteni.
Nekem az a természetes, hogy "vastag" leves után tésztaféle van. Anya és anyósom szokott még diós, mákos vagy grízes tésztát készíteni, de mi nem szeretjük a férjemmel.
Volt már, hogy valamilyen tészta volt (káposztás, mákos, túrós, grízes, darálthúsos), szilvás gombóc de szeretem hozzá még a :
palacsinta, mákos guba, túróval töltött sült zsemle, madártej, vargabéles, bukta, fánk, túrógombóc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!