Hogy süssem a rostélyost serpenyőben, hogy ne legyen rágós?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 10:28
1/3 anonim válasza:
Itt egy szakszerű leírás:
2/3 anonim válasza:
Rossz minőségű rostélyos lesz rágós.A jó minőségű hús puha lesz csak az átsütésére kell figyelni és hogy forró serpenyőbe kerüljön.
3/3 anonim válasza:
A rostélyos érlelése, pácolása legalább olyan fontos, mint maga a sütés. Ha friss a hús, bárhogy sütöd, rágós lesz, ezért szokták gondosan napikra bepácolni, de ha erre nincs idó, akkor célszerűbb párolni a rostélyost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!