Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy süssem a rostélyost...

Hogy süssem a rostélyost serpenyőben, hogy ne legyen rágós?

Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt egy szakszerű leírás:

[link]

2021. jan. 16. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rossz minőségű rostélyos lesz rágós.A jó minőségű hús puha lesz csak az átsütésére kell figyelni és hogy forró serpenyőbe kerüljön.
2021. jan. 16. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A rostélyos érlelése, pácolása legalább olyan fontos, mint maga a sütés. Ha friss a hús, bárhogy sütöd, rágós lesz, ezért szokták gondosan napikra bepácolni, de ha erre nincs idó, akkor célszerűbb párolni a rostélyost.
2021. jan. 16. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!