- Nem elég ideig sütötted
- nem fólia alatt sütötted
- indításkor nem tettél alá egy KEVÉS vizet
- túl nagy lángon sütötted
- nem forgattad át félidőben a húsdarabokat
Válassz!
Én pont most sütök oldalast, én az általad írt, nagyjából egy órát keveslem.
Most sül az enyém egy órája (közepes lángon, fólia alatt) most forgattam át és még sütöm vagy 3/4 órát (szintén fóliával), utána fogom én is pirítani úgy 20 percet. Akkor végzek, amikor a csontok szinte kifordulnak belőle, és már szép sült színe van.
Na, hát akkor kb pont egy órával sütötted kevesebb ideig, mint kellett volna.
Mielőtt lezártad, nem nézted meg, hogy elég puha e? :D
Hogy lehet így főzni? :) (sütni, tökmindegy) Ezt írta a recept, lemérted az időt, és mikor lejárt, akkor befejezettnek tekintetted?
En csutortokon sutottem, lassan kb 3.5 ora alatt lett kesz.
3-4 deci vizzel, zsiradekkal. Husra zoldsegeket tettem. Folia alatt felbontas nelkul 2 orat paroltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!