Miért nem sül át a rántott hús?
Figyelt kérdés
A belseje nem sül át, tiszta rágós, hiába sütöm addig, hogy a külseje már tök barna. Sertés comb. Mit csinálok rosszul? Alacsony lángon sütöm.2019. dec. 12. 15:57
1/20 anonim válasza:
Mennyire vastag a hús? Nálunk mindig megsül a belseje mire kívülről megbarnul a panír.
2/20 anonim válasza:
A sertés comb nem a legideálisabb, szerintem inkább túlsütöd, azért rágós.
3/20 anonim válasza:
Előbb meg kell kapatni nagy lángon kívülről majd levenni a lángot és átsütni. Ki is kloffolhatod, akkor széttörnek a hús rostjai és könnyebben rágható.
4/20 anonim válasza:
Tul vastag. Ha vekony, kizart h suljon at.
5/20 A kérdező kommentje:
Ha nem sütöm túl, akkor is rágós, a vékonyabb és a vastagabb szeletek is. Ki is klopfoltam.
2019. dec. 12. 16:10
6/20 anonim válasza:
karajbol csinald inkabb es klopfold ki. combbol inkabb porkoltet csinalnek
7/20 anonim válasza:
en kb 15 percig szoktam sutni oket kozepes langon (a legkisebb rozsan maxon)
8/20 A kérdező kommentje:
15 percig? Ez 3-4 perc alatt úgy bebarnul, hogy csak na. Nem is értem.
2019. dec. 12. 16:14
9/20 anonim válasza:
Nem combot kell rántani, az arra sose lesz jó, hanem karajt, nagyon vékonyra klopfolva. Mindjárt át fog sülni.
10/20 anonim válasza:
lehet hogy olyan a panir. nekem van hogy megyed ora utan is tok sapadt. viszont ha nem egetten barna akkor maradhat meg, 3-4 perc alatt meg a csirkemell sem sul at szerintem ( esetleg ha tok vekony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!