Van valami tuti módszer arra, hogy lehet úgy rántott csirkecombot (! ) sütni úgy, hogy ne legyen se nyers a hús, se a bunda ne égjen szénné, hanem pont jó legyen?
Én pont ezért ki szoktam csontozni alul-felül.
Igen, a "fogósrészt" is!
Egyébként a rántott csirkét (és mást is) felhevített zsiradékba teszed, fedőt rá és amikor visszamelegszik, kisebb lángra teszed. Ez a hosszabbik idő, ilyenkor sül át 80%-ban. Majd amikor megkapta a megfelelő színét az az oldal csökkentett lángon is, akkor megfordítod, leveszed a fedőt és nagyobb lángon készre sütöd.
Még így is lehet véraláfutásos a csontnál, de sületlen biztos nem lesz!
A második hozzászóló nem értem miért lett lepontozva, valóban sokan megfőzik előbb, utána sütik ki.
Mi lassú tűzön, minden oldalát átforgatva szoktuk, még sosem maradt nyers.
Én sem szeretem előfőzve. Ki szoktam csontozni. Pontosabban férjem kicsontozza, mert ő ügyesebb, gyorsabban megy neki, mint nekem.
A fele mennyiségnek a bőrét is leszedem, de a férjem a bőrével szereti, így sütök ilyet is, olyat is :)
Megszurkálva, frituban.
Csak így sikerül.
Előfőzöm kicsit ,nem kell teljesen megfőzni.
És inkább kisebb combokat jo a mamut méret erre nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!