Girgoy kérdése:
Van valami tuti módszer arra, hogy lehet úgy rántott csirkecombot (! ) sütni úgy, hogy ne legyen se nyers a hús, se a bunda ne égjen szénné, hanem pont jó legyen?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 21:59
11/15 anonim válasza:
Én is előfőzöm pár percig, nem üres vízben, hogy ne legyen ízetlen. Isteni puha, ropogós bundájú, nem nyers, nem égett combokat készítek így.
12/15 anonim válasza:
Előfőzésről először hallok én is. Az "üres" vízben főzött csirke szagától konkrétan okádani tudnék (bélgyulladásos kutyának csináltam párszor), szóval nekem ez totál életidegen, de ezek szerint van realitása, ha ennyien csinálják.
Én be szoktam vágni oldalt egy részen, utána sütöm, és sosem marad nyers. De olyanról is hallottam, hogy gyorsan megsütik olajban, utána sütőben még sütik egy darabig. Ilyenkor nem tudom hogy a panír milyen lesz, de ez is egy megoldás.
13/15 anonim válasza:
Annyi olajban kell sütni, ami teljesen ellepi, 10 perc alatt kèsz, semmi vagdalást meg előfőzést nem csinálok—— mondjuk rábtott húst is max kétszer évente, mert utálok pepecselni
14/15 anonim válasza:
Előző nap tedd bele fűszeres joghurtos pácba.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ki fogom próbálni! Mondjuk azt nem tudom, milyen troll pontozta le az összeset... :/
2019. nov. 17. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!