A fagyasztott halfilét hogyan szoktátok még elkészíteni a rántott halfilén kívül? Egészséges, ízletes ötletek?
Van annyi recept, hogy csak na. Én próbálkoztam ezzel-azzal, étteremben is meg otthon is, de mindig visszatértem a sima paprikáslisztes-olajos sütéshez. Szerintem a hal íze úgy jön ki a legjobban. Illetve ha panírozok kukoricalisztet használok és mostanában kaptam egy tippet: prézli helyett használjak szárított búzacsírát! Állítólag isteni.
Alufóliában sütve zöldségekkel, jó ötlet. Nyers vagy mirelit zöldségekkel? Nem káros? Valamit olvastam róla, hogy nem egészséges az alufólia miatt.
Tudom, hogy van sok recept, de hátha valaki esküszik valamelyikre.
A paprikás liszteset valamiért én nem szoktam, pedig alap, lehet, hogy sütök úgy. Én liszt-tojás-panírmorzsa, olajban serpenyőben megsütöm. De unalmas.
Elektromos grillen fűszerekkel csináltam már, hát nem lett valami jó, az állaga se.
Jénaiban már sütöttem kapros-tejfölös öntettel, jó volt, de mindig az állagával van baj, olyan totyogós, szétmállós lesz.
A paprikás lisztbe forgatva sütöd, utána fokhagymával kendd meg, isteni finom lesz!
Csinálj belőle "rácpontyot". Kismillió recept a net-en.
Ismerős mondta, megfőzi a halászlé alaplevet, Maggi kocka, fűszerek, stb. és abba a féltenyérnyi db-okra szelt fagyasztott halfilét belefőzi = halászlé. (persze miután a fagyasztott hal kiengedett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!