Miért lesz kemény, rágós a rántott karajom? Ha rövid ideig sütöm, akkor félek, hogy nyers marad, ha tovább sütöm, talán azért öregszik meg.
Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 18:02
1/4 anonim válasza:
Talán rossz minőségű a hús, amit veszel. Ki szoktad klopfolni?
2/4 A kérdező kommentje:
A Spaarban veszem, az jó minőség szokott lenni.Sajos, nekem mindig rágós,kemény lesz, ha kisütöm.Arra gondolok, hogy talán mégis tovább sütöm,mint kellene és megöregszik.Másnak van-e hasonló tapasztalata ?
2019. okt. 25. 14:43
3/4 anonim válasza:
Fedő alatt próbáld meg legalább a fél oldalát. Vagy mindkettőt. Lehet nem elég meleg az olaj, nálunk néha kevés a gáz, emiatt túl soká kezd el pirulni a felszíne. Üdv!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Üdv.
2019. nov. 1. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!