Milyen fajtájú májból lehet csinálni rántott májat?
Figyelt kérdés
Régen sokszor csináltam rántott májat. Aztán évekig nem csináltam. De viszont újból csinálnék rántott májat. De nem emlékszem, milyen fajtájú májból csináltam. Az lenne a kérdésem: Milyen fajtájú májból érdemes rántott májat csinálni? Előre köszönöm a válaszokat.2019. nov. 27. 16:40
2/6 anonim válasza:
Csirke májból finomabb, sertés májból olcsóbb. :))
3/6 anonim válasza:
A legfinomabb rántott májat borjú- vagy nyúlmájból lehet készíteni, de a csirke, pulyka és sertésmáj is jó rántva.
4/6 anonim válasza:
Én a libamájat is szeretem rántva. :)
5/6 anonim válasza:
Én csirkéből vagy marhából szoktam. Mind a kettő finom, és mind a kettőnek más karaktere van.
A marhát talán könnyebb elrontani: ha túlsütöd, rágós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!