Annyira egy igénytelen étel de majdnem mindig mindenki arra vágyik,utána nem gyözni a mocskot összetakarítani meg az olaj büze is átjárja az embert, ràadásul csak frissen jó már sokszor estére a kutyának sem kell. Nagyon utálom elkészíteni
Elkészíteni tényleg utálom, de enném minden nap. Legjobban csak úgy magában szeretem, hidegen, a hűtőből.
2019. aug. 20. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Süsd sütőben, akkor nem lesz olajszag és a hús sem szívja magába, panírozáshoz meg használj nejlonzacskót a lisztnek meg a prézlinek, akkor csak 1 tányért kell elmosni utána. Hidegen is jó az, de mikróban átmelegítve olyan mint frissen.
2019. aug. 20. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
Én pont ezért veszek készre panírozott húst (ami tényleg hús, nem formázott izébizé), és megsütöm a sütőben. Nincs macera, nincs szag, nincs mosogatás, csak a sütőpapírt kell kidobni alóla.
2019. aug. 20. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
3! Akármilyet veszel, boltiak mind nagyon rosszak. 3-4 vastagabb a panír rajta mint kellene. Ehetetlen számomra. Húst akarok enni, nem panirt
2019. aug. 20. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
Bár vannak elfogadható minőségűek boltban is de azért nagyon messze van az otthonitól, illetve az a minőség persze árban sem éri meg annyira. A rántott hús lenne az egyik utolsó kaja amit mirelitből csinálnék.
2019. aug. 20. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
Elvileg majdnem minden főzésnél van kupleráj, zöldséghéj, krumplihéj, hússzeletelés bármihez, habarás, rántás, sok edény, stb., de fején találtad a szeget, mert például panírozni én is nagyon utálok. Meg sem tudom indokolni, miért. A sütés már nem érdekel, az nem gond nálam.
2019. aug. 20. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz, ha estére senki nem akarja megenni. :-)
Egyébként én is utálom csinálni. Panírozni még csak-csak, de kisütni... Brrrr! Viszont minden nap tudnám enni.
2019. aug. 20. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 anonim válasza:
A rántott hús a születésekor volt a gyors kaja. Nem a szakácsművészet csúcsa, de senki nem is állította róla.
Olcsón, gyorsan és jót.
Ez volt a lényeg.
Valóban frissen a legízletesebb, de azért hidegen sem rossz, ha nem szívja meg magát nedvességgel.
A hűtő párás levegője nem tesz jót neki.
Sütőben is készíthető, vagy szagelszívós fritőzben, vagy az újonan felkapott forró levegős masinában.
Le is lehet fagyasztani, és varatlan helyzetekre is megoldás lehet.
Többféle húsból készülhet, a bunda is variálható.
2019. aug. 20. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
folytatom:
Kupi, lecsó.
Vágódeszka a hagymának, kés a pucoláshoz, másik az aprításhoz.
forró vizes lábos a paradicsomnak, jeges víz a hűtéséhez, vágódeszka a szalonnához, húsvágó kés a darabolásához... szerintem ez már több, mint amennyi a rántott húshoz kell.
2019. aug. 20. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
Én panírozni utálok, de azt is utálom, ha más panírozza, mert akkor is tiszta kosz van utána :) De a kisütéssel nincs bajom. Én annyira nem szeretem, elég ha havonta 1X ehetek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!