Rántott erdei gombát fogok csinálni. Sózzátok a panirozás előtt a gombát? Esetleg bevált sörtészta receptet küldenétek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 07:31
1/2 anonim válasza:
Nem sózom a gombát panírozás előtt, mert vizet enged és elázik a panír.
Halat szoktam sörtésztában sütni, semmi különös, csak liszt, tojás, só és annyi sör, hogy jó sűrű palacsintatészta állagú legyen.Előtte belisztezem a halat, hogy jól rátapadjon a massza. gombával is ezt tenném, de jobban szeretjük a prézliset.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. szept. 28. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!