Fagyasztott halfilebol szeretnek rantott halat csinalni?
Figyelt kérdés
Hogyan csinaljam?2019. márc. 15. 09:57
1/2 anonim 



válasza:





Sokszor váltott hideg vízben kiolvasztod a halat, majd teljesen szárazra kell törölni.
Ezután ugyanúgy készül, mintha friss halat készítenél.
Lesózod, 30 percig állni hagyod, hogy átjárja a só, ha szükséges panírozás előtt újra szárazra törlöd. Aztán a szokásos panírozás (liszt,tojás, zsemlemorzsa), és nem túl forró olajban kisütöd.
2/2 anonim 



válasza:





Hagyd kiolvadni teljesen, majd konyhai papirtorlovel itasd fel rola a vizet, hogy minel szarazabb legyen, utana mehet a fuszerezes, panirozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!