csak 1 fajta karaj van, amit csak karajnak emlegetsz, az is csontos karaj csak ki lett csontozva...
csontostól nem tudod megcsinálni...
Első és második! Nem értem, a sok mesterszakács mind azt írja, javasolja, hogy a csontos hús a legjobb hozzá. A rántott hús akkor az igazi, ha csont mentén keletkező ízanyagok is belekerülnek a rántott húsba.
Itt sertésről van szó, de pl. szárnyasokból a mellét kivéve nem is tudsz rántott húst készíteni kicsontozva.
Íme egy recept sok képpel:
Sokkal ízletesebb a csontos, mint a kicsontozott. Kérd meg a hentest, hogy bárddal szelje fel neked, mert otthon elég körülményes a csontosat felszelni, bár nem lehetetlen.
A csontból kifolyó ízanyagokat átveszi a hús, így remek ízű lesz a csontos rántottkarajod is.Kicsit tovább, és lassabban kell sütni.
Ez itt az EZO rovat?
Ha adok egy korrekt választ, ami releváns, szakács írta, azon mi a fenét lehet lepontozni?
Százával tudok ide másolni csontos rántott húsról szóló írásokat, recepteket.
Nem csak Mariska néniét, hanem ismert és elismert séfektől is.
Az egyszerűen nem igaz, hogy csontosból nem lehet.
Miért? Leugrik róla a panír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!