Karajból hülyeség pörköltet csinálni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 10:37
1/6 anonim válasza:
ha már szaftosat akarsz belőle, csinálj inkább egy jó lecsós szeletet tarhonyával, rizzsel, de akár nokedlivel is. ha akarod leírom, hogy én hogyan csinálnám, hogy finom puha legyen.
3/6 anonim válasza:
Csinálj belőle gombás szeletet az szaftos..
4/6 anonim válasza:
Nem főznék pörköltet belőle. Eléggé száraz husi, nem lenne finom, szaftos pörköltje.
Inkább valóban valahogy átsütni, párolni, és esetleg rizs vagy hasonló körettel + valami mártásfélével tálalni. Szoktam sajtmártással, vagy fokhagymás-tejfölös mártással, esetleg gombamártással.
De esetenként hagymát-paprikát dinsztelek, belecikkezek néhány lédús papradicsomot, sóval, borssal. Amikor a paradicsom héja elkezd pörkülni, akkor a husit visszarakom bele, és egy kicsit összefőzöm. Ez esetben nem riszt, hanem valamilyen krumpli-köretet szoktam készíteni mellé.
5/6 doboszoli válasza:
Nem szerencsés, ezenkívül drága.
De lehet...
6/6 anonim válasza:
Apró kockára, jó sok szalonnával, zsírral, és nem lesz száraz! Ezer éve minden pörkölt lett, nem volt rántott hús!
Hú-húúú, de éhes lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!