Milyen pörköltet szeretsz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 11:05
2/18 anonim válasza:
Csirkemellből nem lehet jó pörköltet főzni. Ahhoz nagyon száraz a hús.
Sertés, marha,birka vagy csülök, amit szeretünk. Vagy csirkecomb, far.hátból készültet.
3/18 anonim válasza:
Mindenevő vagyok, ha jól van elkészítve, jöhet:
csirkepörkölt
galambpörkölt
sertéspörkölt
marhapörkölt
birkapörkölt
pacal
körömpörkölt
karfiolpörkölt
tojáspörkölt
van valami, amit kihagytam?
4/18 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy milyet szeretsz. Én a csirkemell pörköltet szeretem es meg soha nem volt száraz.
5/18 anonim válasza:
Kihagytam:
zúza-pörkölt (pulyka, liba, kacsa zúza), de ugyanezek nyakából is fincsi pörkölt készíthető
és persze külön fogalom: a kakas-pörkölt!
6/18 anonim válasza:
Mindent, ha jó.. De a legnagyobb kedvencem a jó kis bográcsban készült körömpörkölt..:) Ó.. Mit nem adnék most érte..
7/18 anonim válasza:
Tudom, hogy azt kérdezte, milyet szeretek, írtam is, mindenféle pörköltet szeretek, ha jól van elkészítve!!!!
Olvastad????
8/18 anonim válasza:
marha a kedvenc, csak sajnos ritkán eszem.
9/18 A kérdező kommentje:
Nekem: A szürke harcsa pörkölt
2012. okt. 25. 11:41
10/18 anonim válasza:
Szóval valamit mégiscsak kihagytam!
De van ízlésed!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!