Marhalábszár pörköltet csinálunk bográcsban, de elég csúnya (inas) húst kaptunk. Összekeverhetjük más marharésszel, (felsál)?
Figyelt kérdés
#pörkölt #vegyeshús
2012. aug. 31. 16:02
1/4 anonim válasza:
Igen összekeverhetitek,de a marha nyak sokkal szaftossabb mint a felsál..
2/4 anonim válasza:
A marhalábszár azért inas, mert a lába szárában sok ín van, attól lesz a pörkölted finom, sűrű szaftos, és nem híglevű. Attól az még nagyon finom.
Valóban szoktak hozzá venni másfajta részét is a marhának, de a lábszár is kell a jó pörköltbe!
3/4 anonim válasza:
Jóvicc...
Nem kaptatok csúnya húst, a marhalábszár inas.
Ezért is főznek belőle pörköltet.
4/4 anonim válasza:
Az a "csúnya inas rész " a lábszár tartozéka.ha más marhahússal kevered, idősorrendben kell főzni, mert a lábszár a leghosszabb fővési idejű.
felsált semmiképpen, a marhanyak, hátszín jöhetne szóba, de később beletéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!