Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhalábszár pörköltet csinálu...

Marhalábszár pörköltet csinálunk bográcsban, de elég csúnya (inas) húst kaptunk. Összekeverhetjük más marharésszel, (felsál)?

Figyelt kérdés

#pörkölt #vegyeshús
2012. aug. 31. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen összekeverhetitek,de a marha nyak sokkal szaftossabb mint a felsál..
2012. aug. 31. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A marhalábszár azért inas, mert a lába szárában sok ín van, attól lesz a pörkölted finom, sűrű szaftos, és nem híglevű. Attól az még nagyon finom.

Valóban szoktak hozzá venni másfajta részét is a marhának, de a lábszár is kell a jó pörköltbe!

2012. aug. 31. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Jóvicc...

Nem kaptatok csúnya húst, a marhalábszár inas.

Ezért is főznek belőle pörköltet.

2012. aug. 31. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a "csúnya inas rész " a lábszár tartozéka.ha más marhahússal kevered, idősorrendben kell főzni, mert a lábszár a leghosszabb fővési idejű.

felsált semmiképpen, a marhanyak, hátszín jöhetne szóba, de később beletéve.

2012. aug. 31. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!