Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csinálhatom karajból a palócle...

Csinálhatom karajból a palóclevest?

Figyelt kérdés

Nincsen semmi más húsom a fagyóba:S

Eddig karajt csak rántva sütöttem, jó lesz a leves így is?

2012. nov. 25. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Annyira rossz nem lesz szerintem, mondjuk úgy, hogy a lazán megehető kategória. Ízre nem lesz rossz, max erőteljesebben kell kicsit fűszerezni, mivel a karajnak nincs olyan karakteres íze, mint a birkának.

De nem lesz az igazi. Mert az egy dolog, hogy sertéshús, és nem birka... de a karaj elég száraz szerintem az ilyen levesekhez...

2012. nov. 25. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálni csinálhatod. De ha csak karaj van otthon, miért nem csinálsz más ételt belőle? Kár levesbe tenni, és a palócleves sem lesz olyan jó.
2012. nov. 25. 09:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mert a férjem palóclevest kér már hetek óta, én pedig ma szeretném meglepni vele.Meg amúgy is kevés, 30 dkg, tehát másnak nem igazán látom értelmét készíteni belőle...

2012. nov. 25. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha jó puhára pároltad, nem lesz rossz. talán már készen is van, magad is meggyőződhetsz róla, hogy finom.

a többi összetevő adja meg a jellegzetes palócos tartalmat.

2012. nov. 25. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Még mindig fől, későn álltam neki, mert úgyis csak estére ér haza a férjem.Remélem tényleg jó lesz, így pörköltnek egyelőre finom:)
2012. nov. 25. 15:22
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Csak tudnám miért palócleves az ami birkából van, mikor a palócok nem tartják a bárányt ehetőnek.
2012. nov. 26. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!