Csinálhatom karajból a palóclevest?
Nincsen semmi más húsom a fagyóba:S
Eddig karajt csak rántva sütöttem, jó lesz a leves így is?
Annyira rossz nem lesz szerintem, mondjuk úgy, hogy a lazán megehető kategória. Ízre nem lesz rossz, max erőteljesebben kell kicsit fűszerezni, mivel a karajnak nincs olyan karakteres íze, mint a birkának.
De nem lesz az igazi. Mert az egy dolog, hogy sertéshús, és nem birka... de a karaj elég száraz szerintem az ilyen levesekhez...
Köszi!
Mert a férjem palóclevest kér már hetek óta, én pedig ma szeretném meglepni vele.Meg amúgy is kevés, 30 dkg, tehát másnak nem igazán látom értelmét készíteni belőle...
Ha jó puhára pároltad, nem lesz rossz. talán már készen is van, magad is meggyőződhetsz róla, hogy finom.
a többi összetevő adja meg a jellegzetes palócos tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!