Francia rakott burgonyát szeretnék csinálni, a basamell mártást csinálhatom tejszín helyett tejföllel? Vagy elég lesz a tej?
2011. máj. 24. 14:00
1/3 anonim válasza:
Én sosem rakok bele tejszínt. Tejjel öntözgetem a lisztet, majd egy kis vízzel, hogy ne legyen olyan tömény, a végén pedig beekeverek egy pohár tejfölt.
3/3 anonim válasza:
Én is tejet használok, majd a dúsításhoz tejfölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!