Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Na ebből mit főzhetnék? Van...

Na ebből mit főzhetnék? Van otthon paradicsompüré, tojás, tejszín.

Figyelt kérdés
Persze van tészta meg rizs is meg nyilván tudok hozzá venni egyéb dolgot is,de nem szeretnék nagyon költeni. Nem nagyon akarok húst az ételbe. Mit tudsz ajánlani?
2011. júl. 4. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem süss tojást!:) Vegyél 1 db paprikát meg egy kis darab kenyérszalonnát,nagyon olcsón kijön,vágsz alá hagymát,erőspaprikát,isteni ebéd :) Puha friss kenyérrel,vagy bundáskenyér,,áá éhes lettem :D
2011. júl. 4. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
tojáspörkölt, bele egy kanál paradicsopmpüré is, egy kistejszínnel lágyítani. rizzsel vagy tésztával csinálnám.
2011. júl. 4. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
pasta carbonara...kis sonkát vagy szalonnát kell vegyél hozzá
2011. júl. 4. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
tojásos-tejszínes tészta, fűszeresen.
2011. júl. 4. 12:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt az ételt holnap hoznám a munkahelyemre ebédre. Így valami olyasmi kellene, amit ma este megcsinálok és holnapra még okés. Azt gondolom,hogy a tüki tojás másnapra már nem lenne olyan jó.
2011. júl. 4. 12:57
 6/8 anonim válasza:
100%
Tészta paradicsomszósszal. Csinálsz paprikás rántás, beleteszed a paradicsompürét, felengeded vízzel, főzöd még egy darabig, bors, só. A tésztára mered, majd reszelt sajt. Én imádom! :)
2011. júl. 4. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
paradicsommártás, kaszinótojással.
2011. júl. 4. 13:08
 8/8 anonim válasza:
100%
Vegyél konzerv gombát. Tésztával svéd-gomba nagyon finom.
2011. júl. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!