Lehet vadast csinálni sertés karajból?
A comb is és tarja is jobb. ajánlok egy sütési módszert (ami akár karajból is finom, csak máshoz szoktam )
a szelethúsokat besózod, belisztezed, majd egy nagy serpenyőben kevés zsiradékon mindegyik oldalát 4-4 percig elősütöd. lehet, hogy közben pótolni kell a zsiradékot, de ne ússzon, csak süljön benne.
ha mind megvan, zsírozott tepsibe átszeded. a megmaradt lisztes pecsenyezsírt, egy kis vízzel beforralod, és ráöntöd a húsra. lefóliázva, kb 40 percig kell sütni (hústól függ ) majd fólia nélkül egy kicsit rápirítani.
Közben megcsinálhatod a vadasmártást zöldségekből, úgy, ahogy azt kell, ha kész, le van turmixolva, ízesítve mustárral stb, fűszerezve, tejfölözve, mehet bele a puha omlós sült hús.
egy kicsit összemelegíteni, és zsömlegombóccal, vagy krumplikrokettel lehet tálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!