Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rantott hust lehet csinalni...

Rantott hust lehet csinalni csontos karajbol is?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Miért, a kés, villa ismeretlen számodra ??
2017. ápr. 25. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Vagy a rántott csirkecombból is kiszeded a csontot?
2017. ápr. 25. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Drága emberek!

Aki szerint csontos húst nem lehet kirántani, írja már le miért nem.

Minden válasz le van nyomva. Miért? Indokoljátok már meg, hogy ha a világon ezer, meg ezer éttermében, milliónyi háztartásában sikeresen készítik csontosan, akkor milyen indoklással írjátok a kérdezőnek, hogy ne tegye?

2017. ápr. 26. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Végre valaki, aki kiáll a többiekért is, akik kizárólag jó szándékkal, és a legjobb ismereteik/tapasztalataik alapján válaszolnak a kérdésekre.

Vannak itt olyanok, akik csak a lepontozásért járnak ide.A szomorú, hogy párban, vagy többen csinálják,így még a "jó" pont is nekik kedvez.A hasznos válaszadók le vannak...szavazva:/

2017. ápr. 26. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Ez már egyenesen röhej.

Ha valaki azt kérdezi, hogy pörköltet készíthet-e hullámpalából és petróleumból, azzal is nagyon megengedőek vagytok.

Amikor leírom, hogy nem, akkor én vagyok a hülye.

Egy olyan kérdésnél, ami nem is lehetne kérdés, hiszen teljesen természetes, hogy rántott húst csontos húsból is lehet készíteni, akkor miért nyomogattok pirosat?

Nem túl következetes ez. Még receptet is másokok be, az sem jó. Miért nem?

És miért olyan nagy kérés az, hogy indokoljátok meg, miért nem.

Kizárólag izlésbeli különbségről lehet szó, ki hogyan szereti. Van aki az óriására kiklopfolt, teljesen szétroncsolt, kiszárított, papírvékonyat kedveli.

Mások pedig a csontos, vastag, csak megütöketett szaftosat.

Vannak húsok, amelyeket nagyon könnyű kiszárítani. A karaj határozottan ide tartozik. Én nem szeretem a száraz és vékony rántott husit.

És mi van a csirke lábávál, szárnyával, a halakkal? Azt is kicsontozzátok?

Írjon már valaki valamit, ne haljak meg hülyén a kérdezővel együtt!

2017. ápr. 27. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim válasza:
100%
Minden húst lehet csontosan (saját csontjával együtt), vagy csont nélkül is kirántani, sütni, főzni, csak attól függ ki milyen módon szereti, illetve egyes esetekben mennyi időt szán a kicsontozásra (pl.csirkeláb). Megjegyzem, hogy az állati belsőségek is elkészíthetőek rántva. (rántva = liszt,tojás,prézli)
2017. ápr. 28. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A legeslegjobb a csontos rántott karaj ,én először az anyósomtól láttam,és azóta is ha kapok szép karajt akkor CSONTTAL együtt rántom ki( 15 éve főzök ).Ha valaki nem úgy csinálja attól még nem kell lepontozni,sokan annyira gyerekesek tudnak lenni...
2017. ápr. 28. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!