Drága emberek!
Aki szerint csontos húst nem lehet kirántani, írja már le miért nem.
Minden válasz le van nyomva. Miért? Indokoljátok már meg, hogy ha a világon ezer, meg ezer éttermében, milliónyi háztartásában sikeresen készítik csontosan, akkor milyen indoklással írjátok a kérdezőnek, hogy ne tegye?
Végre valaki, aki kiáll a többiekért is, akik kizárólag jó szándékkal, és a legjobb ismereteik/tapasztalataik alapján válaszolnak a kérdésekre.
Vannak itt olyanok, akik csak a lepontozásért járnak ide.A szomorú, hogy párban, vagy többen csinálják,így még a "jó" pont is nekik kedvez.A hasznos válaszadók le vannak...szavazva:/
Ez már egyenesen röhej.
Ha valaki azt kérdezi, hogy pörköltet készíthet-e hullámpalából és petróleumból, azzal is nagyon megengedőek vagytok.
Amikor leírom, hogy nem, akkor én vagyok a hülye.
Egy olyan kérdésnél, ami nem is lehetne kérdés, hiszen teljesen természetes, hogy rántott húst csontos húsból is lehet készíteni, akkor miért nyomogattok pirosat?
Nem túl következetes ez. Még receptet is másokok be, az sem jó. Miért nem?
És miért olyan nagy kérés az, hogy indokoljátok meg, miért nem.
Kizárólag izlésbeli különbségről lehet szó, ki hogyan szereti. Van aki az óriására kiklopfolt, teljesen szétroncsolt, kiszárított, papírvékonyat kedveli.
Mások pedig a csontos, vastag, csak megütöketett szaftosat.
Vannak húsok, amelyeket nagyon könnyű kiszárítani. A karaj határozottan ide tartozik. Én nem szeretem a száraz és vékony rántott husit.
És mi van a csirke lábávál, szárnyával, a halakkal? Azt is kicsontozzátok?
Írjon már valaki valamit, ne haljak meg hülyén a kérdezővel együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!