Tepsis húsiz szeretnék csinálni karajból. Ajánlanátok vmi jó receptet? Mennyi ideig kell sütni ha vékony szeletekre vágom?
Figyelt kérdés
köszi2011. jan. 7. 16:01
1/5 anonim válasza:
Ne karajból csináld,mert az nagyon száraz,és ehetetlen lesz.
Vagy tarját vagy oldalast vegyél a tepsis krumplihoz. A karajt rántsd ki.
2/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy karikákra vágott krumplit teszek a tepsi aljára,fűszerezem,rá a husi,pikánsan ahogy szeretnéd fűszerezd,rá karikákra vágott paradicsom,paprika,hagyma,alufólia alatt sütni,míg puha nem lesz,majd reszeltsajt a tetejére,és pirítani,isteni savanyúsággal.
3/5 anonim válasza:
Dehogy lesz száraz! Csak tudni kell a módját! Tejfölös vagy tejszínes szósszal öntsd le tetejére reszelt sajt. Megsütöd isteni! És puha szaftos!
A fűszereket meg az ízkésed szerint.
5/5 anonim válasza:
legegyszerűbb: elősütöd forró olajban a karajszeleteket, aztán lerakod a tepsibe, sózod borsozod, fűszerezed ízlés szerint, főzőtejszínnel meglocsolod, reszeltsajttal jól megszórod, és mehet a sütőbe. ha megpirult a sajt akkor kb jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!