Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sül át a rántott hús?

Miért nem sül át a rántott hús?

Figyelt kérdés
A belseje nem sül át, tiszta rágós, hiába sütöm addig, hogy a külseje már tök barna. Sertés comb. Mit csinálok rosszul? Alacsony lángon sütöm.

2019. dec. 12. 15:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mindegy, kidobtam. Nagyon kezdő vagyok még, gondolom látszik. :D
2019. dec. 12. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

15 percig a cipőtalp lesz bármilyen húsból.

Közepes lángon 3-4 perc maximum, mindkét oldalon.

2019. dec. 12. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
a karajt se azert papirvekonyra verem, mert azert szeretjuk az izet kb 5 mm nel ne legyen vekonyabb az mar sok sztem (nekunk legalabbis, van aki megis halosra veri, de azt nem ertem). so bors (mustar) es mehet is a panirba. de ha csak kicsit van megcsapkodva epenhogy akkor is atsul szepen, mindig sutok vekonyabbat vastagabbat is mert nem mindenki ugyan ugy szereti :)
2019. dec. 12. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
en a csirket es a karajt is eddig sutom, muszaj idozitot hasznalnom ami a gazpm van mert kulonben odaegetem, mindig valami munkaban vagyok es rohanok itthon. meg sosem lett cipotalp, utaljuk a szaraz husokat. biztos mas a gazunk, vagy a hus amit sutunk :)
2019. dec. 12. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
a panir nelkuli husokat is igy sutom ma pl paradicsomszoszos teszta melle csirkemell kockakat. so bors, letakartam 10 percre aztan utana rapiritottam. finom omlos... azota csinalom igy miutan egy teregetes alkalmaval kimaradt es kiszaradt, negyed orat sult magaban. szval igen, az nem jo de letakarva nem szarad ki aztan 2 perc alatt rapiritok addig a le is elparolog alola. de ez fugg attol is h milyen a tuzhely mert valoban lehetnek elteresek. nalunk eleg gyengek a rozsak. ha eros 5-5 perc is eleg lehet oldalankent
2019. dec. 12. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Túl forró olajba rakod! Így csak megkapja a panírt, a belseje nem sül meg. Ne várd meg hogy teljesen felhevüljön, és rakj rá fedőt.
2019. dec. 12. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Jó a comb is felsál vagy eseteg rózsa része.A dió inas a frikandó kemény parázs.
2019. dec. 12. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

Lazább szerkezetű hús kell a finom rántott húshoz!

A comb erre nem igazán ideális, karajt, vagy nem zsíros tarját vegyél. Kiklopfolod, hogy a rostok megtörjenek és olyan zsiradékba teszed, ami pezsegni kezd (egy kis morzsával kipróbálod!) Egyik oldalát kisebb lángon fedő alatt, a másik felét nagyobb lángon fedő nélkül.

Így el sem lehet rontani!

https://www.youtube.com/watch?v=ZsO_XjwaU5Y

2019. dec. 13. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. dec. 13. 12:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

az olaj forrosagara sok tipp van, kivancsisagbol beirtam:


honnan tudom hogy eleg forro az olaj


de annyi talalat van nem tudom melyiket li keljem :D nezegesd, en is igy szoktam ha fole hajok es mar erzem a hot allva, beledobok egy kis darab morzsat v vmit, ha “pezseg”, oke

2019. dec. 13. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!