A házi csirkemell miért rágósabb mint a bolti? Pl amikor szezámmagos csirkemell csíkokat sütök akkor eléggé rágós. De a bolti nem az. Hogy lehetne ezen segíteni? Mivel amit lehet házi termékekből készítek
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 20:54
1/16 anonim válasza:
Milyen hormonokat adsz a csirkéidnek?
2/16 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a bolti húsa kb vatta, a házinak meg van tartása. ezt érted ez alatt?
3/16 A kérdező kommentje:
Kukoricadarát és búzát szoktak kapni. Hormonokat nem szoktam adni
2020. okt. 7. 20:59
4/16 A kérdező kommentje:
Igen nyilván a házinak van tartása a boltival ellentétben. De maga a hús rágós. Miután beleharapok nem igazán van meg az hogy ennék még többet belőle. Próbáltam már azt is, hogy sütés előtt megpároltam de úgy is rágós volt egy picit. Vagy nem mindegyik csirkemell ilyen?
2020. okt. 7. 21:01
5/16 anonim válasza:
Pácold be fokhagymás tejbe sütés előtt.
7/16 anonim válasza:
keveredtem keményebbe, az kakas lehetett
9/16 A kérdező kommentje:
Fél évesen kb
2020. okt. 7. 22:02
10/16 anonim válasza:
Akkor nem tudom mi lehet a baj, lehet hogy az a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!