Sörtésztás étel sütőben sütve?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki mondjuk a sörtésztába bundázott csirkemell csíkot, halat vagy bármi más gyorsan sülő húsfélét nem forró olajban, hanem sütőben elkészíteni? Imádom a sörbundát és azon gondolkodom, sütőben is meg lehetne próbálni elkészíteni... Persze a tészta lefolyna a húsról, ezért valami formába raknám, pl. muffin sütőbe. Mit gondoltok? Van valakinek tippje, tapasztalata?2020. okt. 5. 21:52
1/3 anonim válasza:
De hogyan tudnád beolajozni a tetejét! Zsiradék nélkül csak megfő a tojásos palacsintatészta.
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki, és meséld el, hogy milyen lett. Szerintem túl száraz lesz a "burkolat", de még nem próbáltam.
3/3 anonim válasza:
Jó lehet, ha: miután a bunda elkezd kérgesedni, az egészet betakargatod bacon-szalonnával, és úgy dugod vissza a sütőbe... akkor a szalonnából kisült kevéske zsír majd táplálja a bundát.
Még nem próbáltam, elvileg így működnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!