Van egy kis maradék márványsajtom, picit száraz de még jó. Mit süssek vagy főzzek belőle?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 18:04
1/3 anonim válasza:
Olvaszd össze egy kis tejszínnel, borssal, és öntheted tésztára. Jól passzol hozzá a pirított dió és a spenót is.
2/3 anonim válasza:
+1 szavazat az #1re! 😊
Kb ugyanez jutott eszembe elsőre. Másodikra meg spenót helyett pirított baconnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!