Maradék csirkepörköltből (szárny, comb) mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 10:50
1/4 anonim válasza:
Hortobágyi palacsinta, ha lefejted a húst a csontról és apróra vágod vagy tépkeded. Ha kevés a szaft akkor akár simán húskrémet is csinálhatsz belőle kenyérre késes aprítóban.
2/4 anonim válasza:
Lefilézed a húst, kis darabokra vágod, visszateszed a pörköltszaftba, és hozzá kevert főtt rizst. Rizseshús. Mehet bele még pl. főtt zöldborsó is.
Vagy hasonlót bulgurral is el tudok képzelni.
Esetleg felengedheted a levét vízzel, és főzöl bele zöldséget - akkor leves lesz belőle.
4/4 anonim válasza:
Savanyú káposzta + rizs + tejföl.
Vagy levesnek mint egy gulyás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!