Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék csirkepörköltből...

Maradék csirkepörköltből (szárny, comb) mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hortobágyi palacsinta, ha lefejted a húst a csontról és apróra vágod vagy tépkeded. Ha kevés a szaft akkor akár simán húskrémet is csinálhatsz belőle kenyérre késes aprítóban.
2020. jún. 21. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lefilézed a húst, kis darabokra vágod, visszateszed a pörköltszaftba, és hozzá kevert főtt rizst. Rizseshús. Mehet bele még pl. főtt zöldborsó is.


Vagy hasonlót bulgurral is el tudok képzelni.


Esetleg felengedheted a levét vízzel, és főzöl bele zöldséget - akkor leves lesz belőle.

2020. jún. 21. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Orosz hússaláta


[link]

2020. jún. 21. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Savanyú káposzta + rizs + tejföl.

Vagy levesnek mint egy gulyás.

2020. jún. 21. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!