A mikrós popcorn maradék ki nem pattogott popcornja azt hogy pattogtajátok ki?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 00:19
2/8 anonim válasza:
Nekem egyszer rengeteg maradt az alján és fogtam egy kis lábost, beleszórtam és minimum lángon fedő alatt kipattogott mind.
4/8 anonim válasza:
Nálam csak pár szem marad. Azzal nem görcsölök, hogy kipattogtassam.
5/8 anonim válasza:
Egy nagy tálban visszaraktam a mikróba. Ezt azért csináltam, mert nekem nagyon sok megmaradt. Most már nem pattogtatok kukoricát, a mikrót is kidobtam, mert egészségtelen.
7/8 anonim válasza:
Sehogy, azok a legjobbak, megeszem úgy :)
8/8 anonim válasza:
Csak simán visszadobom a mikróba a tállal együtt, aztán ha kipattogott, akkor összeszedem a kiugrált szemeket. Mondjuk kicsit rágós lesz, szóval nem ez a nyerő módszer, úgyhogy mostanában inkább megeszem csak úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!