Tudnátok tippeket adni, hogy milyen ètel kèszíthető maradèk paradicsomszószból?
Tegnap nekem is pont volt egy kis maradék paradicsomszósz, tettem bele fokhagymát, sót, borsot, rákentem levelestésztára, az egészre reszeltem sajtot, feltekertem csigába, a tetejére szezámmagot szórtam és sütőben megsütöttem.
Isteni lett
Paradicsomos káposzta: a káposztát kevés vízben megfözöd, hozzáöntöd a paradicsomszószt és felforrósítod.
Tésztára is finom, ha megfelelön füszerezed, és sajtot teszel rá!
Húsgombócot kevés vízben megpárolsz, a paradicsomot hozzáöntöd.
És mi mellől maradt meg?
Mert mondanám a paradicsomos húsgombócot, a töltött paprikát, de belezúdíthatod egy adag lecsóba is
"És mi mellől maradt meg?"
Ennek mi jelentösége lenne? Nem mindegy, hogy fött húst vagy mit adott mellé a kérdezö?
Mi mellől maradt meg?
Ha éppen paradicsomos húsgombóc mellől maradt meg, akkor nem ajánlom neki ugyanazt! Azért lett volna tudni, mitől maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!