A maradék töltöttkáposztát felöntöttem vízzel levesnek de nem lett jó. Most mit csináljak? Más is járt már így?
Figyelt kérdés
Tettem bele répát, zöldséget, eperlevéltésztát, örőlt pirospaprikát, fűszereket2019. dec. 26. 22:28
1/10 anonim válasza:
Ez már olvasva is elég gyengének tűnik. Dobd ki!
2/10 anonim válasza:
Ez ötletnek is rossz volt. Blőőő
3/10 A kérdező kommentje:
Széforrt az összes gombóc. Úszkálnak kis darabokban.. Szomszéd ajánlotta, két ünnep közt ezt eszik
2019. dec. 26. 22:45
5/10 anonim válasza:
Ezt még olvasni is fáj. Esetleg a korhelylevessé átalakítást még el tudnám képzelni (bár abba nem darált hús kell), de abba nem kell tészta.
Ilyen formában nem nagyon tudom elképzelni, hogy lehetne belőle értelmeset kihozni.
7/10 anonim válasza:
Kutyának nem adunk káposztát, mert felfúvódik tőle.
8/10 anonim válasza:
Szűrd le, dinsztelt hagymára forgasd bele (persze a káposzta leveleket darabold csíkokra, erős fűszerekkel, bors, zúzott fokhagyma, és tedd egy tűzálló tálba, tejfölt alól-fölül + a tetejére még reszelt sajtot, és sütőben süsd össze. Nem tudom milyen lesz majd, de mielőtt kidobod, ennyit megér! :))
9/10 anonim válasza:
#8: szerintem kár a sajtért ...
10/10 anonim válasza:
Én is ettem már vendégségben ilyet, de azt úgy csinálták, hogy kivették a gombócot, az "alapot" (leve plusz szálas káposzta) engedték fel vízzel s főzték bele a zöldségeket, majd mikor kész lett, csak átmelegedni tették bele a gombócokat.
Ez szerintem nem volt ehetetlen, bár ANNYIRA azért jó sem volt, hogy otthon bármikor is készítsek ilyet saját magam...
Tudom, már késő, csak tanulságként írom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!