Krumplifőzelék vöröshagyma nélkül?
A férjem mióta átesett a covid-on, egyszerűen képtelen megenni a hagymás ételeket, és elég nehéz dolgom van, ha főzni akarok.
A krumplifőzelék nagy kedvence, de én azt mindig hagymán szoktam indítani. Ha enélkül készítem el, csak fokhagymával (azzal nincs baja), az úgy fogyasztható lesz?
Én vízben szoktam felrakni ízesítem és paprika nélkül rántom be fehérre főzöm.Végén tejföl pici ecet.
Teljesen jó hagyma nélkül de aki ràntásssl indít az a sűrű lében főzi a burgonyát?
Könnyen leég.
Köszi a válaszokat. Végül úgy döntöttem megpróbálom úgy ahogy szoktam, csak hagyma nélkül. Mivel mi elképzelni sem tudjuk fokhagyma nélkül, zúzott fokhagyma enyhe pirításával indítom, rá a fűszerpaprika, víz, krumpli, babérlevél, majoranna, és végén a tejfölös habarás. Remélem jó lesz.
Magamnak szoktam konzerv vörösbabból készíteni ugyanígy, csak majoranna nélkül a babfőzeléket. (Senki más nem eszi meg rajtam kívül, így nem szórakozok sokat babáztatással, stb.)
Kérdező, akkor gyakorlatilag te eddig egy tejfölös paprikás krumplit csináltál, némi fokhagymával.
Megkérdezhettem, hogy ez melyik tájegysegen számít hagyományosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!