Vöröshagyma/lilahagyma a pizzán?
Szeretnék egy zöldséges pizzát készíteni.
Ha hagymát szeretnék rátenni, akkor előtte olajon üvegesítsem meg, vagy felesleges? Félkör alakúra gondoltam felszelni a hagymákat, csak nem tudom, hogy előtte adjak neki egy kis hőkezelést, vagy sem.
Továbbá ha teszek rá vöröshagymát, akkor a lilahagyma illik a pizzához, nem rontja el?
Ilyenre pizzára gondoltam: pizzaszósz, paradicsom, paprika, jégsaláta, vöröshagyma, lilahagyma.
A hagymáktól félnék kicsit, hogy lehet nem passzolna ehhez a pizzához.
A sajt alatt szerintem nem keseredik meg a lila sem, anélkül már lehet nem lenne túl jó.
Egyébként a kukorica konzervben van még egy feltétre való, szóval azt is teszek még rá. :D Elrontani biztos nem fogja.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Végül mind a két hagymából tettem és nem pirítottam meg előtte, simán rátettem és be a sütőbe. Nagyon finom lett.
Kép róla, ha érdekel valakit.:) : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!