Azért mert kicsit gyengébb az íze ,és nem büdös annyira.
2014. márc. 28. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
szerintem meg a lila a finomabb
2014. márc. 28. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Mert finom, és nem olyan erős, jobb íze van.
De te egyed a vöröshagymát :D
Ez olyan mintha azt kérdezted volna miért olyan menő a pörkölt, a gulyásleves finomabb. Kinek mi ízlik.
2014. márc. 28. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Szokásos: divat. Majd lecseng. Ők sem tudják, a követők, hogy mitől az, ez a divat lényege: (ön)tudatlan majmolás. Ettől függetlenül szeretheti valaki jobban vagy kevésbé, de a te kérdésed a menőségre vonatkozott.
2014. márc. 28. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Divat??? Gyerekkorom óta eszem a lilahagymát, nagy divatoló vagyok ám :D:D:D:D
2014. márc. 28. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
NEM divat! A lila hagyma nem olyan erős, kellemesebb aromájú a fehérnél. Salátákba ezért azt szokás tenni, már nagyon régen.
2014. márc. 28. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
A lila sokkal finomabb, mert édeskés és nem annyira erős. Persze nem mindegy hol veszi az ember és mikor, volt már, hogy rossz volt, nem olyan zsenge.
2014. márc. 28. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem menő a lilahagyma. Mindig is volt és mindig is vettem, de nem mindegy mi készül.
"Lágyabb" íze van, így salátákba, házi hamburgerbe ezt szoktam rakni.
Főzni vörössel szoktam. A vöröset ha nyersen eszem, akkor mindig nagyon szomjas vagyok utána, a szájszagról ne is beszéljünk.
Lilával viszont nem főzök, mert viccesen néz ki tőle pl. a tojásrántotta.
2014. márc. 28. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy menő lenne, viszont én nem nagyon bírom a nyers vöröshagymát. Úgyhogy amibe nyersen kell, abba lilát használok. Amúgyis olyan helyesen néz ki a hagyma lilán :D
2014. márc. 28. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 anonim válasza:
Soha nem volt divat, egy fajta a hagymafajták közül, ami a piacon kapható. Kinek-kinek melyik ízlik jobban, azt választja.
Főzéshez valóban nem a legjobb választás, de egy jó pecsenyezsíros kenyérre rákarikázva mennyei volt régen is
ma is az én ízlésvilágomban.
Most éppen krumplisalátába tettem, de nem ezért, mert menő, hanem mert szeretem benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!