Miért drágább a lilahagyma, mint a vöröshagyma?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 00:11
1/7 anonim válasza:
Alalpvetően kevesebb fogy belőle, ezért kevébé olyan költséghatékony a termesztése mint társának.
2/7 anonim válasza:
nem drágább,legalábbis itt nálunk,
zöldségesünk van,azt egy árban adjuk,
3/7 anonim válasza:
Nálunk is drágább.
Gondolom úgy vannak vele, hogy nem mindennapos használatra, hanem ínyencségek készítésénél használjuk, ezért miért ne? Akinek ez kell, az fizesse meg!
4/7 anonim válasza:
Mindig drágább, mert csemegehagyma, nem főző. de most a tescoban 199 ft/kg. igaz jó nagyok, de azért salátákba, pizzára , zsíroskenyér mellé is megfelel.
5/7 anonim válasza:
Egyébként pont tegnap csináltam: tartáros krumplisalátát és belecsempésztem egy fej karikára szelt lila-hagymát is.
Ha ettetek még finomat????? (Nagyon ráéheztem, most jó néhány hónapig el leszek nélküle)
6/7 anonim válasza:
Nálunk alap a krumplisalátába a lilahagyma. :)
7/7 anonim válasza:
Elvileg minel szinesebb es sötetebb a zöldseg, annal több ertekes tapanyag van benne, talan erre is lehet hivatkozni az ar megallapitasanal, amellett, hogy kevesebb igeny miatt különlegesebbnek szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!