Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lehet keserű a vöröshagyma?

Mitől lehet keserű a vöröshagyma?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Megromlott, megrohadt.
2012. okt. 15. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyersen vagy kajában? Ha kajában akkor megégedted.
2012. okt. 15. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nyersen. Teljesen egészségesnek tűnt. Kőrözöttet csináltam, beleraktam a hagymát (mert nem volt itthon újhagyma) és borzalmasan keserű lett. Megkóstoltuk a pirospaprikát is, hátha az volt, de 100%, hogy a hagyma. Ma is találtam egy ilyet. Szép, kemény, egészségesnek látszik és keserű. Ugye nem valami permetszer? Úgy tudom, a hagymát nem szokták permetezni.
2012. okt. 15. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valami meleghez adtad akkor attól is lehet.
2012. okt. 15. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 xxDarkxx válasza:
Ha daráltad, attól is lehet. Én most erre keresem a megoldást: miért lesz keserű a hagyma, ha aprítóval (géppel) darálom.
2013. jan. 2. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Ignis Subdialis ***** válasza:
xxDarkxx, és biztosan nem volt keserű előtte is? Mert teljesen makk egészséges, friss hagymák tudnak néha botrányosan keserűek lenni.
2016. aug. 6. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!