A padlizsánnak melyik része keserű? A magja, vagy a leve, ami kicsurog?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 18:32
1/3 Yukióóóó válasza:
én úgy tudom a leve ami ki jön ugyanis a magját belekeverik a krémbe de csak is műanyag vagy fa eszközzel csináld mert be feketedik és akkor le kukázhatod az egészet ! így jártam a múlt héten gyorsan akartam csinálni és le turmixoltam , hát olyan volt mint a balatoni iszap megetettem a wc-t vele !!!
2/3 A kérdező kommentje:
Sütőben egészben megsütöm, utána meghámozom és hagyom levét kifolyni? Hogyan szokták kenhetővé varázsolni turmix nélkül?
2012. szept. 6. 20:43
3/3 anonim válasza:
A padlizsán akkor keserű ha már öreg és kifejlődtek benne a magok. Ha megnyomod a padlizsánt és puha, akkor még fiatal, ha keménynek érzed a felszínét, akkor már öregebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!