Vöröshagyma, paprikás szalámi, piritós. Egészséges vagy ciki?
Nem tudom mi van velem, de mostanában nagyon kívánom.. nem kevés hagymával.. persze csak este, utána erös fogmosással...
22/L
Én is imádom a hagymát, minden formában. Ma pld. házi májpástétomos kenyeret vacsoráztam rengeteg póréhagymával. Fogmosás+szájvíz és kit izgat.
21/L
A szalámi nem egészséges, mert agyon van kezelve. A pirítós csak akkor nem, ha odaégeted. A vöröshagyma nagyon egészséges.
A ciki nem ciki kérdést meg inkább hagyjuk meg a hülyéknek...
Amit jóízűen eszel meg, (még a legabszurdabb párosításban is) nem ciki, hanem egészségedre válik.
Töltelékárut próbálj ismerős helyről vásárolni, (termelőtől) mert tényleg beleraknak minden ember ellen valót. Ám alkalmanként fogyasztva ez sem ördögtől való.(élelmiszertörvény!)
A teljes kiőrlésű kenyér semmivel sem egészségesebb,mint a fehérkenyér. Csak ma ezt hitetik el az emberekkel.
A bolti paprikás szalámiban lehetnek adalékanyagok,de ha nem kilószámra eszed,akkor edd nyugodtan.
Nem kell hallgatni a sok okos egészségtudósra.
A pirítós, különösen, ha te magad készíted otthon, sokkal egészségesebb, mint bármely friss, puha kenyér. A paprikás szalámi, ha a Pista-bácsi gyúrta az alvégen, kifejezetten ínycsiklandozó tud lenni. Mindezek tetejére a karikára szelt vöröshagyma (ami mellékesen tisztítja a beleket), kifejezetten fejedelmi vacsi. Utána egy jó kis citromos tea!
Aki azt mondja, hogy ne edd meg, mert nem egészséges, csak azért mondja, mert irígykedik, vagy egyáltalán azt sem tudja, mi a jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!