Ha azt írja a recept, hogy sonka kell az ételbe, akkor mi kell bele? Füstölt, nyers, igazi sonka, vagy sonkás szalámi?
Figyelt kérdés
Vagy valami más?2012. júl. 12. 16:23
1/2 anonim válasza:
Ha húsba akarod tölteléknek, abba általában gépsonka kell, de ha bablevesbe, abba füstölt nyers sonka.
2/2 anonim válasza:
Általában nyers füstölt sonkát értenek alatta, ha más, akkor általában írják, hogy gépsonka, vagy hasonló, csirkemell, pulykamell "sonka" ilyesmik.
a jó füstölt sonka finomabb mindenbe, szerintem, de lehet föstölt tarjával is helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!