Mit egyek? FONTOS!
Figyelt kérdés
Valami könnyen elkészíthető kaját tudnátok mondani ?! mert már eléggé éhes vagyok, és nincs itthon kaja, csak hozzávalók, de kb ugy minden, vagy ah kell a boltba is elugorhatok érte, csak lécci valaki mondjon vaalami finomat :) előre is köszi . 14/L2012. júl. 10. 14:48
1/4 456465 válasza:
Attól függ: Ha valami édesre vágysz, csinálj tejbegrízt, vagy palacsintát. Vagy vannak ilyen instant leves porok, az se rossz. De szerintem csinálj valami jó szendvicset: az én ajánlatom: vegyél valami nagyobb zsömlét/baguettet, rakj bele salátát, paradicsomot, sok majonézt, és valami húst Pl: felvágottat vagy valamit ;)
2/4 anonim válasza:
szerintem ezt a receptet csináld meg...nekem nagyon ízlik és könnyen is elkészíthető
3/4 anonim válasza:
Én kukoricalevest főztem. Nagyon-nagyon egyszerű. Felforralsz egy liter vizet, belemorzsolsz két leveskockát (én erőlevest használok, de bármelyik jó, vagy ha van lefagyasztva húsleveslé az is jó), belekeversz egy tubus ömlesztett sajtot (én a legolcsóbb spar-os tubusosat használom:) egy kis tálkába tedd ki és merj hozzá a levesből, és úgy öntsd vissza, akkor nem ugrik össze) és egy kis pohár tejfölt (hasonló módon kell hozzáadni), majd egy konzerv kukoricát, levestül, majd egy kis bors és kész is van. :)
4/4 anonim válasza:
14/L vagyok...és mivel nem írtad oda hogy ne hizlaljon ezért (ami szerintem a világon a legjobb vacsi.*_*) én a sült krumplit ajánlom kechup-pal, de ha valami húst is ennél mellé, akkor vegyél a boltba ilyen mirelitet( én dino falatkákakt szoktam..><) és ez együtt nagyon finom és magad is el tudod készíteni 10-15 perc alatt az egészet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!