Olyan salátát, amelyik tartalmaz nyers hagymát is, mennyi ideig érdemes "állni" hagyni, hogy már ne marjon, csípjen a hagyma?
Figyelt kérdés
Vagy előtte lesózzátok a hagymát? Ha igen, hány percig áll sóban a hagyma?2021. jan. 13. 08:27
1/3 anonim válasza:
Szia!Én nem szoktam lesózni.1-2 óra elteltével nem erős a hagyma
2/3 anonim válasza:
Én salátához mindig megsózom egy kicsit és állni hagyom.
Egyébként az a tapasztalatom, hogy a vékony héjú, esetleg kicsit ovális hagymák nem annyira intenzív ízűek, már a felvágás pillanatában sem marósak.
Az ilyenről beszélek:
De salátához legjobb a sonkahagyma, ahogy a "Hagymakisokos" is írja:
3/3 anonim válasza:
Lilahagymával készítem, egyáltalán nem csíp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!