A brassói aprópecsenyébe kell vöröshagyma vagy nem?
Füstölt szalonna,
fokhagyma,
majoránna, őrölt bors,
só,
hús.
Semmi más nem kell a Brassóiba!
Millióféleképpen készítik. Nálunk pl csak serteshus, krumpli, so, fokhagyma es bors.
Egy etelnek rengetegféle variációja van, bármit bele lehet tenni, amivel neked ízlik és bármit ki lehet hagyni, ami neked nem ízlik.
Mivel a nevében is benne van, hogy "pecsenye" ami azt jelenti, hogy sült hús és nem pörkölt, evidens, hogy nem kell bele vöröshagyma.
Kivéve persze, ha te a sült húst vöröshagymával készíted!:)
6!
Ja, mert pl a hagymas rostélyos a te logikadat kivetve az porkolt, ugye?
Nem kell bele!
Az kell bele amit a 2-es írt, kivéve talán a majorannát, mert az főleg belsőségekhez való. Ennek ellenére jobban elfogadható a brassóiban, mint a vöröshagyma.
#6
Szerintem te vagy nem tudsz főzni, vagy kötözködsz!
A hagymás rostélyosnál a hús elkészülte után halmoznak rá külön kisütött pirított hagymakarikákat.
A példád szar volt, leülhetsz!
"Én mindig teszek bele hagymát, így tanultam, sosem érkezett rá panasz."
Az már nem Brassói, a receptek nem véletlenül vannak! /attól még lehet finom, de nem Brassói/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!