Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bevált brassói palacsinta?

Bevált brassói palacsinta?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon hallodtam róla először,és eldöntöttem,hogy meg akarom csinálni.

Van valakinek egy tényleg nagyon jó receptje?

És a palacsintákat a végén muszáj panírba kirántani,vagy ezt a lépést ki lehet hagyni?

Köszönöm előre is a válaszokat:)


2018. dec. 25. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:
48%

Milyen recept kell ehhez?

Megcsinálod a palacsintát, megcsinálod a brassóit, aztán az egyiket belerakod a másikba. Az talán egyedül is sikerülni fog, hogy melyiket melyikbe kell rakni a két lehetőség közül.

Rántani meg NYILVÁN nem muszáj, ahogy egyetlen másik lépés sem muszáj egyetlen receptben sem.

Kis önállóságot próbálj meg magadra szedni az újévben.

Sok sikert!

2018. dec. 31. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!