Brassoi es a porkolt kozott csak kis kulonbseg van?
Figyelt kérdés
Egyik fokhagymas fuszerezesu, masik inkabb paprikas? Vagy van meg kulonbseg?2019. jan. 26. 08:46
2/11 A kérdező kommentje:
De kb ennyi, amit leirtam?
2019. jan. 26. 08:56
3/11 anonim válasza:
Nem csak ennyi. Olvasd el a két receptet, és rájössz magadtól is, ne kelljen
keljen a szádba rágni! 🙄
5/11 anonim válasza:
A húson és a són kívül semmi közös nincs bennük.
6/11 anonim válasza:
A pörkölt egy olyan etel, aminek alapja zsiradékon pirított hagyma, pirospaprika és nagy langon megkapatott, "pörkölt" hús. A hagymás-paprikas alap neve is maga pörkölt alap.
A brassói alapesetben kockára vágott sült hús és vele sült , szinten kockára vágott krumpli sok fokhagymaval. Van, aki ehhez meg borsót is tesz, vagy voroshagymat, illetve hosszu lére hagyja, esetleg még paprikát is tesz bele, de az már nem brassói
8/11 A kérdező kommentje:
#6 koszonom
Mint latjatok amator vagyok, amit en talaltam receptet a brassoihoz az kb uaz volt mint a porkolt, ezert nem ertem
Brassoinak szerintetek megfelelo receptet tudnatok linkelni, ami igazi brassoinak mondhato?
2019. jan. 26. 11:08
9/11 anonim válasza:
A brassói kocka hús hagymán dinsztelve,sok fokhagyma és kockára vágott krumpli együtt sütve
10/11 A kérdező kommentje:
hagymát dinsztelek pörkölthöz is, és az is kockahús nálunk pl :) csak ott kevesebb fokhagymát nyomok bele és nem sütöm együtt a brassóit se a krumplival. De majd kipróbálom így, h együtt sütöm :)
2019. jan. 26. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!