A kacsamaj es libamaj kozott ekkora kulonbseg van?
Nem tudom, mit értesz az "ekkora különbség" alatt, de tényleg igen sok.
Ízben is meg méretben is eltérnek, de a kacsamáj sem átlagos étel, a libamáj meg azért "elit", mert különleges az íze, és emellett nem sok van belöle - és ami ritka és finom, az különleges.
Mindkettőt szoktam enni. Mostanában inkább kacsát, mert liba sokszor nincs. Vagy kétszer annyiba kerül, mint a kacsa, pont azért, mert hiánycikk.
Nincs olyan nagy különbség köztük. Mármint a hízott libamáj és kacsamáj között.
Zsíros bármelyik lehet, hogyha túl nagy. Ha normál, közepes méretűt választasz, akkor az általában finom és nem túl zsíros.
Ja a hizott es pecsenyekacsa maj kozott is van kulonbseg. :)
Neztem h pecsenyekacsa maj csak 500 korul van, libamaj meg tobb ezer is sztem, ezert furcsalltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!