Van kulonbseg ha valamit sutes elott fagyasztok le vagy ha megvan sutve, kihult, es utana megy a jegre?
Figyelt kérdés
Pl munkaba vinnek sajat peksutit pl pogacsat. Ha tesztabol megformaztam sutesre keszen akkor jobb ha igy nyersen lefagyasztom es mikor kell akkor kiveszem es megsutom. Vagy az is jo ha kisutom oket es ha kihult akkor fagyasztom le aztan ha kell akkor csak kiolvasztom? Ez a masodik lehetoseg csak azert jutott eszembe mert sokan a kenyeret is lefagyasztjak hogy friss maradjon.2017. febr. 8. 23:40
2/3 anonim válasza:
Nincs. Ha sütés után fagyasztod le, és egy-két percre beteszek a mikróba, olyan, mintha frissen sütöttek volna. Nálam mindig van a fagyóban sajtos pogácsa, muffin, kelt bukta, vagy vimpi.
3/3 anonim válasza:
Nagyságrenddel finomabb, ha nyers, formázott állapotban fagyasztod l, és frissen sütöd ki.
A kész, kisütött, mikrózás után ugyan fogyasztható, de egy óra múlva ehetetlen, kőkemény, prézlinek való valami lesz belőle.Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!